Hatha jógaoktató alapképzés

190000 Ft

Garantált biztonságos fizetés

A Hatha Jóga Oktató Alapképzés hivatalos felnőttképzés, mely már online is végezhető.

A képzés jól átgondolt ötvözete a magas szakmai színvonalnak és a HIVATALOS jógaoktatói tanúsítvány minél előbbi megszerzésének. Sikeres vizsga esetén már aznap kezedbe veheted a jógaoktatói tanúsítványt és elkezdheted a tanítást, amivel segíthetsz az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni!

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát kiemelkedő minőségben érheted el. HD videók, stúdióminőségű hanggal, 220 oldalas oktató jegyzet egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!

A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha ott lennél velünk! Emellett pedig a képzés részét képezi ebben a formában is egy személyes konzultációs nap és a vizsga is természetesen személyesen történik!

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsul életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak. Emellett pedig a képzésen komplex anatómiai tudást is szerzel, hogy összefüggéseiben értsd a jógagyakorlatok fizikai testre gyakorolt hatását és az izmok megfelelő erősítésének, nyújtásának módját és a jógikus filozófia ősi tudásába is bepillanthatsz.

A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a tudását!

A jógaoktató képzés a Yoga Alliance International sztenderdjének megfelelő tematikával rendelkezik, a képzés a nemzetközi egyesületnél van regisztrálva. Így a képzés elvégzésével nem csak egy magyar nyelvű oklevelet kapsz, hanem a YAI-től kérheted a nemzetközi jógaoktatói diplomát is.

https://www.yogaallianceinternationaleurope.org/hungary/budapest/500-hour-yoga-school/samadhi-jogastudio

A KÉPZÉS TÉMÁI:

 • A jóga története és fajtái
 • Pózok a Hatha jógában (ászanák)
 • A Hatha jóga légzései (pránajáma)
 • Energetika a jógában
 • A relaxáció és meditáció vezetésének alapelvei
 • Funkcionális anatómia a jógában
 • Prevenció a jógaoktatásban
 • A jógikus életmód alapelvei
 • A jógikus világszemlélet és a jógafilozófia alapművei
 • A jógaszútrák legfontosabb elemeinek elemzése
 • A jógaoktatás pedagógiai és módszertani eszközei
 • Jógikus önmenedzsment

A KÉPZÉST VEZETI:

Diószegi Ádám (jógaoktató, mozgásterapeuta, IWI sportoktató)
Minczér Zsolt (jógaoktató, manuálterapeuta)
és a Samadhi Jógastúdió Oktatói

AZ ONLINE KÉPZÉS DÍJA VIZSGÁVAL ÉS HIVATALOS JÓGAOKTATÓI TANÚSÍTVÁNNYAL: 190 000 Ft

(Az online oktatóképzés fizethető utalással, vagy akár bankkártyával és hamarosan SZÉP kártyával is!)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hatha jógaoktató alapképzés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oktatóképzés Kosár
Ha május 31-ig egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk. Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk. Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk
Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk.
KÉPZÉSEINK ÁRA CSOMAGBAN MÉG KEDVEZŐBB!
CSOMAGBAN MÉG KEDVEZŐBB!
Ha május 31-ig egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk.
Scroll to Top