Hatha jógaoktató alapképzés

190000 Ft

Garantált biztonságos fizetés

A Hatha Jóga Oktató Alapképzés hivatalos felnőttképzés, mely már online is végezhető.

A képzés jól átgondolt ötvözete a magas szakmai színvonalnak és a HIVATALOS jógaoktatói tanúsítvány minél előbbi megszerzésének. Sikeres vizsga esetén már aznap kezedbe veheted a jógaoktatói tanúsítványt és elkezdheted a tanítást, amivel segíthetsz az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni!

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát kiemelkedő minőségben érheted el. HD videók, stúdióminőségű hanggal, 220 oldalas oktató jegyzet egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!

A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha ott lennél velünk! Emellett pedig a képzés részét képezi ebben a formában is egy személyes konzultációs nap és a vizsga is természetesen személyesen történik!

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsul életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak. Emellett pedig a képzésen komplex anatómiai tudást is szerzel, hogy összefüggéseiben értsd a jógagyakorlatok fizikai testre gyakorolt hatását és az izmok megfelelő erősítésének, nyújtásának módját és a jógikus filozófia ősi tudásába is bepillanthatsz.

A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a tudását!

A jógaoktató képzés a Yoga Alliance International sztenderdjének megfelelő tematikával rendelkezik, a képzés a nemzetközi egyesületnél van regisztrálva. Így a képzés elvégzésével nem csak egy magyar nyelvű oklevelet kapsz, hanem a YAI-től kérheted a nemzetközi jógaoktatói diplomát is.

https://www.yogaallianceinternationaleurope.org/hungary/budapest/500-hour-yoga-school/samadhi-jogastudio

A KÉPZÉS TÉMÁI:

 • A jóga története és fajtái
 • Pózok a Hatha jógában (ászanák)
 • A Hatha jóga légzései (pránajáma)
 • Energetika a jógában
 • A relaxáció és meditáció vezetésének alapelvei
 • Funkcionális anatómia a jógában
 • Prevenció a jógaoktatásban
 • A jógikus életmód alapelvei
 • A jógikus világszemlélet és a jógafilozófia alapművei
 • A jógaszútrák legfontosabb elemeinek elemzése
 • A jógaoktatás pedagógiai és módszertani eszközei
 • Jógikus önmenedzsment

A KÉPZÉST VEZETI:

Diószegi Ádám (jógaoktató, mozgásterapeuta, IWI sportoktató)
Minczér Zsolt (jógaoktató, manuálterapeuta)
és a Samadhi Jógastúdió Oktatói

AZ ONLINE KÉPZÉS DÍJA VIZSGÁVAL ÉS HIVATALOS JÓGAOKTATÓI TANÚSÍTVÁNNYAL: 190 000 Ft

(Az online oktatóképzés fizethető utalással, vagy akár bankkártyával és hamarosan SZÉP kártyával is!)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hatha jógaoktató alapképzés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Oktatóképzés Kosár
Ajándékozz jógás tudást!
8 különböző, érték alapú és teljes képzésre szóló utalványunkkal valami igazán értékeset adhatsz idén karácsonykor. Ha jógaoktató képzést ajándékozol, mély jógás tudást, hivatást, segítő szakmát, önismeretet, egészségesebb és teljesebb hétköznapokat adsz.
Scroll to Top