Adatvédelmi- és visszatérítési szabályzat

1. Adatkezelő

Név: Yoga Nirvana Kft. Székhely és levelezési cím: 1027 Budapest, Bem József utca 6. földszint Telefonszám: +3630 382 0503 E-mail cím: adam@jogaoktato.hu

2. Felhasznált adatok

A hírlevél feliratkozáshoz az alábbi személyes adatokat gyűjtjük és kezeljük:

• Teljes név
• E-mail cím

3. Adatkezelés célja

Az adatkezelés célja a hírlevél általad megadott e-mail címére történő elküldésének biztosítása. Adatkezelő az általad rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag hírlevél küldésre használja. Adatkezelő a megadott személyes adatokat a leírtaktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személy számára történő kiadása – hacsak jogszabály ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – kizárólag az előzetes, kifejezett hozzájárulásod esetén lehetséges.

4. Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre az önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozatod alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza az kifejezett hozzájárulásodat ahhoz, hogy a hírlevél feliratkozás során közölt személyes adataid felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja: az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (Általános Adatvédelmi Rendelet) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást a hírlevél küldésre vonatkozó adatkezelés tekintetében a hírlevélre történő feliratkozás során, a kérdéses adatok önkéntes megadásával adod meg, a hozzájáruló nyilatkozat önkéntes bepipálásával. Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok valódiságáért kizárólag az azt megadó személy felel. Az e-mail címed megadásakor egyben felelősséget vállalsz azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag te vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag téged, mint azon érintett terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

5. Adatkezelés időtartama

Az adatokat addig kezeljük, amíg le nem iratkozol a hírlevélről vagy kéred az adatok törlését. Amennyiben leiratkozol, az adataidat haladéktalanul töröljük adatbázisunkból.

6. Adatbiztonság

Az Adatkezelő minden szükséges intézkedést megtett az adatok biztonságának védelme érdekében. Az Adatokhoz csak a szükséges munkatársak férnek hozzá, akik kötelesek bizalmasan kezelni azokat.

7. Adattovábbítás

A személyes adataidat kizárólag a SENDINBLUE (106 boulevard Haussmann, 75008 Paris, France) hírlevélküldő rendszerével (www.brevo.com) kerülnek feldolgozásra, kivéve, ha jogszabály vagy hatósági intézkedés kötelez minket erre. A Brevo adatkezelési szabályzatát az alábbi linken olvashatod: https://www.brevo.com/legal/privacypolicy/

8. Leiratkozás

Hírlevél esetében az Adatkezelő mindaddig kezeli a hírlevél feliratkozása során megadott adataidat, ameddig a hírlevélről le nem iratkozol. A feliratkozók listájáról, a hírlevél alján található „Leiratkozás” gombra kattintva tudod az adatid törlését kérni. Leiratkozás esetén Adatkezelő a továbbiakban a hírlevéllel nem keres meg. Bármikor ingyenesen leiratkozhatsz a hírlevélről és hozzájárulásodat visszavonhatod.

9. Jogaid az adatkezeléssel kapcsolatban

Az adatvédelmi törvények értelmében jogosult vagy az alábbiakat kérni:

• Az adatokhoz való hozzáférés
• Az adatok helyesbítése
• Az adatok törlése
• Az adatok kezelésének korlátozása
• Az adatok hordozhatósága

Amennyiben bármelyik jogodat gyakorolni szeretnéd, vagy bármilyen kérdésed, észrevételed van az adatkezeléssel kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az Adatkezelő által megadott elérhetőségeken. Panaszoddal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11.; www.naih.hu, info@naih.hu) fordulhatsz.

10. Módosítások

Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy az adatkezelésre vonatkozó szabályokat és tájékoztatásokat a honlapján történő értesítés mellett egyoldalúan módosítsa.

11. Visszatérítési szabályzat

Képző Intézmény vállalja, hogy az Online Képzés megvásárlásától számított 14 napon belül visszatéríti a tanfolyam díját, ha a Résztvevő eláll attól a szándékától, hogy a Képzést elvégezze.

A Résztvevő az egészségügyi állapotában vagy életében, tanfolyamhoz való hozzáállásában bekövetkezett változás miatt a Képzést abbahagyhatja, de a Képzés költségét a Képző Intézmény a Képzés megkezdése – Képző által az online oktatási felülethez szükséges belépési adatok elküldése után, sem egészben, sem időarányosan nem tudja visszatéríteni, ezért Résztvevő vállalja, hogy leírt esetben ilyen igénnyel nem él.

Oktatóképzés Kosár
Ajándékozz jógás tudást!
8 különböző, érték alapú és teljes képzésre szóló utalványunkkal valami igazán értékeset adhatsz idén karácsonykor. Ha jógaoktató képzést ajándékozol, mély jógás tudást, hivatást, segítő szakmát, önismeretet, egészségesebb és teljesebb hétköznapokat adsz.
Scroll to Top