Samadhi Jógastúdió

Rólunk

Változatos jógaórák, kezdő csoportok, a reggeli gyakorlásokon napfény, az esti órákon lélegzetelállító naplemente, Duna-parti panoráma a teázóból, szakképzett és barátságos oktatók, egy nem mindennapi, háromszintes jógastúdióban.

Nem titkolt vágyunk volt, hogy egy kompromisszumoktól mentes helyen jógázhass, ahová már megérkezni is élmény. Így valósulhatott meg a Samadhi Jógastúdió, ahol egy olyan környezettel várunk, amely igényes kialakításával támogatja a fejlődésedet, energiáival pedig segít, hogy amíg nálunk vagy, csakis önmagadra és a gyakorlásodra koncentrálhass.

Stúdiónk felkészült jógaoktatóival pedig mostantól nemcsak a stúdió falai között, hanem az online térben is találkozhatsz, ha úgy döntesz, szeretnél még mélyebbre merülni a jóga tudományában.

Változatos jógaoktató képzéseink most már online formában is elérhetők, miközben nem kell lemondanod a hivatalos felnőttképzések szakmai színvonaláról, sőt, a YAI-nak köszönhetően nemzetközi diplomát is szerezhetsz online képzéseink elvégzése után, amivel a világ bármely pontján oktathatsz jógát.

Videó lejátszása
0
Profi oktató
0 +
év tapasztalat
0
oktatóképzés
0 +
elégedett tanuló

Oktatóink

Felkészültek, tapasztaltak és szenvedélyesen szeretik, amit csinálnak. Képzéseink oktatói együtt több, mint 100 év tapasztalattal rendelkeznek – nemcsak a jóga, hanem a manuálterápia és a táplálkozástudomány területén is.

Oktatóképzés Kosár
Ajándékozz jógás tudást!
8 különböző, érték alapú és teljes képzésre szóló utalványunkkal valami igazán értékeset adhatsz idén karácsonykor. Ha jógaoktató képzést ajándékozol, mély jógás tudást, hivatást, segítő szakmát, önismeretet, egészségesebb és teljesebb hétköznapokat adsz.
Scroll to Top