Samadhi Jógastúdió

Rólunk

Változatos jógaórák, kezdő csoportok, a reggeli gyakorlásokon napfény, az esti órákon lélegzetelállító naplemente, Duna-parti panoráma a teázóból, szakképzett és barátságos oktatók, egy nem mindennapi, háromszintes jógastúdióban.

Nem titkolt vágyunk volt, hogy egy kompromisszumoktól mentes helyen jógázhass, ahová már megérkezni is élmény. Így valósulhatott meg a Samadhi Jógastúdió, ahol egy olyan környezettel várunk, amely igényes kialakításával támogatja a fejlődésedet, energiáival pedig segít, hogy amíg nálunk vagy, csakis önmagadra és a gyakorlásodra koncentrálhass.

Stúdiónk felkészült jógaoktatóival pedig mostantól nemcsak a stúdió falai között, hanem az online térben is találkozhatsz, ha úgy döntesz, szeretnél még mélyebbre merülni a jóga tudományában.

Változatos jógaoktató képzéseink most már online formában is elérhetők, miközben nem kell lemondanod a hivatalos felnőttképzések szakmai színvonaláról, sőt, a YAI-nak köszönhetően nemzetközi diplomát is szerezhetsz online képzéseink elvégzése után, amivel a világ bármely pontján oktathatsz jógát.

Videó lejátszása
Profi oktató
0
év tapasztalat
0 +
oktatóképzés
0
elégedett tanuló
0 +

Oktatóink

Felkészültek, tapasztaltak és szenvedélyesen szeretik, amit csinálnak. Képzéseink oktatói együtt több, mint 100 év tapasztalattal rendelkeznek – nemcsak a jóga, hanem a manuálterápia és a táplálkozástudomány területén is.

Oktatóképzés Kosár
Ha május 31-ig egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk. Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk. Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk
Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk.
KÉPZÉSEINK ÁRA CSOMAGBAN MÉG KEDVEZŐBB!
CSOMAGBAN MÉG KEDVEZŐBB!
Ha május 31-ig egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk.
Scroll to Top