Hatha jóga alapképzés

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
190 000,00 Ft
Kezdj hozzá
A Hatha Jóga Oktató Alapképzés hivatalos felnőttképzés, mely már online is végezhető.

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát kiemelkedő minőségben érheted el. HD videók, stúdióminőségű hanggal, 220 oldalas oktató jegyzet egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!

A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha ott lennél velünk! Emellett pedig a képzés részét képezi ebben a formában is egy személyes konzultációs nap és a vizsga is természetesen személyesen történik!

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak. Emellett pedig a képzésen komplex anatómiai tudást is szerzel, hogy összefüggéseiben értsd a jógagyakorlatok fizikai testre gyakorolt hatását és az izmok megfelelő erősítésének, nyújtásának módját és a jógikus filozófia ősi tudásába is bepillanthatsz.

A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a tudását!

A jógaoktató képzés a Yoga Alliance International sztenderdjének megfelelő tematikával rendelkezik, a képzés a nemzetközi egyesületnél van regisztrálva. Így a képzés elvégzésével nem csak egy magyar nyelvű oklevelet kapsz, hanem a YAI-től kérheted a nemzetközi jógaoktatói diplomát is.

Sikeres vizsga esetén már aznap kezedbe veheted az általunk kiállított jógaoktatói tanúsítványt és elkezdheted a tanítást, amivel segíthetsz az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni!

https://www.yogaallianceinternationaleurope.org/hungary/budapest/500-hour-yoga-school/samadhi-jogastudio

NÉZZ BELE AZ OKTATÓKÉPZÉS VIDEÓIBA!

A KÉPZÉS TÉMÁI
 • A jóga története és fajtái
 • Pózok a Hatha jógában (ászanák)
 • A Hatha jóga légzései (pránajáma)
 • Energetika a jógában
 • A relaxáció és meditáció vezetésének alapelvei
 • Funkcionális anatómia a jógában
 • Prevenció a jógaoktatásban
 • A jógikus életmód alapelvei
 • A jógikus világszemlélet és a jógafilozófia alapművei
 • A jógaszútrák legfontosabb elemeinek elemzése
 • A jógaoktatás pedagógiai és módszertani eszközei
 • Jógikus önmenedzsment
A KÉPZÉST VEZETI

Diószegi Ádám (jógaoktató, mozgásterapeuta, IWI sportoktató)
Minczér Zsolt (jógaoktató, manuálterapeuta)
és a Samadhi Jógastúdió Oktatói

AZ ONLINE KÉPZÉS DÍJA

190 000 Ft

Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk.

A VIZSGA DÍJA HIVATALOS JÓGAOKTATÓI TANÚSÍTVÁNNYAL

30 000 Ft

FIZETÉS

Az online jógaoktató képzések az alábbi módon fizethetők:

 • bankkártyával (Stripe biztonságos fizetési rendszeren keresztül.)
 • átutalással (A banki utalások ellenőrzését manuálisan végezzük, így átutalás esetén az utalástól számított 24 órán belül tudunk a kiválasztott kurzushoz hozzáférést biztosítani.)
 • részletfizetéssel, indokolt esetben (A képzés díjának 50%-a a megrendelést követően, a fennmaradó 50%-a 60 napon belül fizetendő, banki utalással.)
 • SZÉP kártyával (A Samadhi Jógastúdióban, személyesen.)

Vizsgajelentkezésre és a vizsga díjának kifizetésére a tanfolyam elvégzése után biztosítunk lehetőséget a felhasználói profil oldalon – másnéven Fiókon – keresztül!

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARACIA

Ha nem vagy elégedett a képzésünkkel, jelezd nekünk 14 napon belül a nori@jogaoktato.hu e-mail címen, és mi 7 napon belül visszautaljuk a képzés teljes árát.

Oktatóképzés Kosár
Ajándékozz jógás tudást!
8 különböző, érték alapú és teljes képzésre szóló utalványunkkal valami igazán értékeset adhatsz idén karácsonykor. Ha jógaoktató képzést ajándékozol, mély jógás tudást, hivatást, segítő szakmát, önismeretet, egészségesebb és teljesebb hétköznapokat adsz.
Scroll to Top