Hatha jóga alapképzés

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
190 000,00 Ft
Kezdj hozzá
A Hatha Jóga Oktató Alapképzés hivatalos felnőttképzés, mely már online is végezhető.

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát kiemelkedő minőségben érheted el. HD videók, stúdióminőségű hanggal, 220 oldalas oktató jegyzet egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!

A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha ott lennél velünk! A képzés saját ütemben történő elvégzését követően a vizsga opcionális, és természetesen személyesen történik!

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak. Emellett pedig a képzésen komplex anatómiai tudást is szerzel, hogy összefüggéseiben értsd a jógagyakorlatok fizikai testre gyakorolt hatását és az izmok megfelelő erősítésének, nyújtásának módját és a jógikus filozófia ősi tudásába is bepillanthatsz.

A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a tudását!

A jógaoktató képzés a Yoga Alliance International sztenderdjének megfelelő tematikával rendelkezik, a képzés a nemzetközi egyesületnél van regisztrálva. Így a képzés elvégzésével nem csak egy magyar nyelvű oklevelet kapsz, hanem a YAI-től kérheted a nemzetközi jógaoktatói diplomát is.

Sikeres vizsga esetén már aznap kezedbe veheted az általunk kiállított jógaoktatói tanúsítványt és elkezdheted a tanítást, amivel segíthetsz az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni!

https://www.yogaallianceinternationaleurope.org/hungary/budapest/500-hour-yoga-school/samadhi-jogastudio

NÉZZ BELE AZ OKTATÓKÉPZÉS VIDEÓIBA!

A KÉPZÉS TÉMÁI
 • A jóga története és fajtái
 • Pózok a Hatha jógában (ászanák)
 • A Hatha jóga légzései (pránajáma)
 • Energetika a jógában
 • A relaxáció és meditáció vezetésének alapelvei
 • Funkcionális anatómia a jógában
 • Prevenció a jógaoktatásban
 • A jógikus életmód alapelvei
 • A jógikus világszemlélet és a jógafilozófia alapművei
 • A jógaszútrák legfontosabb elemeinek elemzése
 • A jógaoktatás pedagógiai és módszertani eszközei
 • Jógikus önmenedzsment
A KÉPZÉST VEZETI

Diószegi Ádám (jógaoktató, mozgásterapeuta, IWI sportoktató)
Minczér Zsolt (jógaoktató, manuálterapeuta)
és a Samadhi Jógastúdió Oktatói

AZ ONLINE KÉPZÉS DÍJA

190 000 Ft

A VIZSGA DÍJA HIVATALOS JÓGAOKTATÓI TANÚSÍTVÁNNYAL

30 000 Ft

FIZETÉS

Az online jógaoktató képzések az alábbi módon fizethetők:

 • bankkártyával (Stripe biztonságos fizetési rendszeren keresztül.)
 • átutalással (A banki utalások ellenőrzését manuálisan végezzük, így átutalás esetén az utalástól számított 24 órán belül tudunk a kiválasztott kurzushoz hozzáférést biztosítani.)
 • részletfizetéssel, indokolt esetben (A képzés díjának 50%-a a megrendelést követően, a fennmaradó 50%-a 60 napon belül fizetendő, banki utalással.)
 • SZÉP kártyával: OTP, K&H (Az MBH a bank esetében kizárólag a bank felületéről, előlegfizetési tranzakcióval.)

Vizsgajelentkezésre és a vizsga díjának kifizetésére a tanfolyam elvégzése után biztosítunk lehetőséget a felhasználói profil oldalon – másnéven Fiókon – keresztül!

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARACIA

Ha nem vagy elégedett a képzésünkkel, jelezd nekünk 14 napon belül a nori@jogaoktato.hu e-mail címen, és mi 7 napon belül visszautaljuk a képzés teljes árát.

Oktatóképzés Kosár
Ha május 31-ig egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk. Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk. Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk
Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk.
KÉPZÉSEINK ÁRA CSOMAGBAN MÉG KEDVEZŐBB!
CSOMAGBAN MÉG KEDVEZŐBB!
Ha május 31-ig egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk.
Ha május 31-ig egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk. Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk. Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk
Kattints a süti ikonra a bal alsó sarokban, fogadd el a süti szabályzatot és frissítsd az oldalt! Ha így sem sikerül, írj a hello@onlinejogaoktatokepzes.hu címre!
NEM INDUL EL VALAMELYIK VIDEÓ?
CSOMAGBAN MÉG KEDVEZŐBB!
Ha május 31-ig egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk.
Scroll to Top