Női jóga oktatóképzés

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
190 000,00 Ft
Kezdj hozzá
A Női Jóga Oktatóképzés hivatalos felnőttképzés, mely már online is végezhető.

A jóga alapvetően férfiak számára felépített rendszerében minden oktató számára különösen fontos a női ciklikusság, a női hormonháztartás és anatómia ismerete, függetlenül attól, milyen óratípust oktatnak. A női jóga megtanít önmagunk megismerésére, elfogadására, megértésére. Nem egy jógairányzat, sokkal inkább szemléletmód, mellyel a jóga gyakorlása és a természetes női ciklus teljes összhangba hozható.

Ajánljuk ezt a képzést, minden női oktatónak, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat, bővítenék tudásukat, megtapasztalnák milyen a ciklusukkal összhangban gyakorolni, létezni, hogy e tudás birtokában támogathassák az őket választó női gyakorlókat.A képzés nyitott azok számára is, akik nem oktatni vágynak, inkább csak a bennünk élő természet adta női bölcsességet ismernék meg és használnák tudatosabban.

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát kiemelkedő minőségben érheted el: HD videók, stúdióminőségű hanggal. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!

NÉZZ BELE AZ OKTATÓKÉPZÉS VIDEÓIBA!
A KÉPZÉS TÉMÁI
 • A jóga női útja, női életkapuk
 • Női egészség – női hormonháztartás és idegrendszer
 • Női anatómia – minden, amit Nőként tudnunk kell testünk működéséről
 • Gyakori női problémák és hátterük – hogyan nyújthatunk segítséget a jógával
 • Ászanák, pránajámák, mudrák, bandhák –támogató technikák a ciklus minden szakaszában
 • Energetika női szemmel, segítségül hívva rejtett forrásainkat
 • Óravázlatok és táborvezetési ismeretek
A KÉPZÉS ALAPFELTÉTELE

Jógaoktató alapképzés elvégzése vagy 2 év gyakorlói tapasztalat. Amennyiben a tanfolyam elvégzését követően nem célod, hogy oktass, vizsgázni sem szeretnél, ezen feltételektől eltekintünk.

A KÉPZÉST VEZETI

Hortobágyi Andrea (kismama jóga, posztnatális jóga, női jóga és gyerek jóga oktató, dúla)

Egyed Brigitta (hatha jóga, női jóga, yin jóga és jóga flow oktató)

AZ ONLINE KÉPZÉS DÍJA

190 000 Ft

Képzéseink ára csomagban még kedvezőbb! Ha egyszerre két oktatóképzést vásárolsz 10% , ha hármat, 15% kedvezményt biztosítunk.

A VIZSGA DÍJA HIVATALOS JÓGAOKTATÓI TANÚSÍTVÁNNYAL

30 000 Ft

FIZETÉS

Az online jógaoktató képzések az alábbi módon fizethetők:

 • bankkártyával (Stripe biztonságos fizetési rendszeren keresztül.)
 • átutalással (A banki utalások ellenőrzését manuálisan végezzük, így átutalás esetén az utalástól számított 24 órán belül tudunk a kiválasztott kurzushoz hozzáférést biztosítani.)
 • részletfizetéssel, indokolt esetben (A képzés díjának 50%-a a megrendelést követően, a fennmaradó 50%-a 60 napon belül fizetendő, banki utalással.)
 • SZÉP kártyával (A Samadhi Jógastúdióban, személyesen.)

Vizsgajelentkezésre és a vizsga díjának kifizetésére a tanfolyam elvégzése után biztosítunk lehetőséget a felhasználói profil oldalon – másnéven Fiókon – keresztül!

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARACIA

Ha nem vagy elégedett a képzésünkkel, jelezd nekünk 14 napon belül a nori@jogaoktato.hu e-mail címen, és mi 7 napon belül visszautaljuk a képzés teljes árát.

Oktatóképzés Kosár
Ajándékozz jógás tudást!
8 különböző, érték alapú és teljes képzésre szóló utalványunkkal valami igazán értékeset adhatsz idén karácsonykor. Ha jógaoktató képzést ajándékozol, mély jógás tudást, hivatást, segítő szakmát, önismeretet, egészségesebb és teljesebb hétköznapokat adsz.
Scroll to Top